Beveiligde mailapp voor Apple Watch op de markt

Apple_iWatchGood Technology, een mobiele beveiliger, kondigt aan dat Good Work, de beveiligde e-mail en samenwerkingsapplicatie, beschikbaar is voor de Apple Watch. Volgens de producent biedt de app de ICT-afdelingen meer controle- en beheermogelijkheden voor deze nieuwe devices. De app is vanaf nu beschikbaar in de iTunes app store.

Good Work for Apple Watch gaat verder op de eerder geïntroduceerde e-mail- en kalendernotificaties. De nieuwe opties omvatten het inzien van nieuwe/ongelezen e-mailaantallen en details over een geplande afspraak. Met de app kunnen gebruikers e-mails op het horloge lezen en handelingen doen zoals het verwijderen, ‘flaggen’ of markeren van (on)gelezen e-mails door eenvoudig aan te klikken. Ze kunnen ook door de dagelijkse afspraken scrollen met een gedetailleerder inzicht, waaronder de weergave van een foto van de organisator en alle notities van de vergadering.

Michael Maas, VP EMEA North bij Good Technology

'Om het gebruik van mobiele devices in organisaties mogelijk te maken moet data op alle devices, zoals smartphones, tablets of wearables, beveiligd en toegankelijk zijn. Met de Good Work-app voor Apple Watch breiden we onze leidende positie op het gebied van wearables verder uit. Het verbetert de productiviteit van medewerkers en biedt de ICT-afdeling tegelijkertijd complete beleidscontroles.'

Good update beleidscontroles met deze nieuwe app. Op deze manier kan de ICT-afdeling wear-your-own-device-programma’s aanpassen aan het beveiligingsniveau dat past bij de organisatie. IT-beheerders kunnen eenvoudig notificaties (de)activeren en de Good Work-app inzien via een eenvoudige web-gebaseerde beheerconsole.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.