Harry Vermeulen gekozen tot bestuurslid BTG

BTG-Logo-Los-WEB-twitterDriebergen, 2 juli 2015 – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 2 juli is Harry Vermeulen, Business Manager Schiphol Telematics, gekozen tot bestuurslid van de Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Harry Vermeulen neemt de plaats in van Teus van der Plaat, die op 2 juli is afgetreden.

 

ZZZ_1548Harry Vermeulen is vijf jaar bestuurslid geweest bij TMA en vier jaar bij de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP).

Harry Vermeulen:

'De kracht van BTG zit in het samenspel tussen de leden. Er is zoveel waardevolle kennis en ervaring beschikbaar binnen deze organisatie, die een enorme meerwaarde heeft voor de individuele leden. Ik wil me richten op innovatie van nieuwe producten en diensten en bijdragen aan de groei van BTG. Ik geloof er in dat telecom en ICT Nederland in staat stelt om digitale vernieuwing en verandering te versnellen. Voor Schiphol betekent dit concreet dat we de beste digitale luchthaven ter wereld gaan realiseren, ofwel een smart airport. Dat is ook goed voor de BV Nederland.'

Jan van Alphen, voorzitter BTG-bestuur:

'Wij danken Teus van der Plaat voor zijn bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van BTG in de afgelopen jaren. Teus heeft op cruciale momenten steeds een constructieve rol gespeeld voor de vereniging. Zowel in de bestuurlijke vernieuwing als in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor BTG-leden. Wij zijn blij met de komst van Harry Vermeulen. Vanuit zijn rol binnen Schiphol Telematics zal hij verdere innovatie inbrengen voor BTG.'

ZZZ_1558Teus van der Plaat, die sinds juli jongsleden van zijn pensioen geniet na een lange carrière bij het Ministerie van Defensie, zal zich blijven inzetten voor BTG in de rol van adviseur.

 

Over de Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)
BTG behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. De vereniging vertegenwoordigt haar leden bij toezichthouders, ook internationaal. Voor meer informatie www.btg.org

Voor een toelichting kunt u contact opnemen met Margreet Sandee, persvoorlichter BTG.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.