BTG en KPN tekenen raamovereenkomst voor co-creatie nieuwe producten en diensten

BTG-Logo-Los-WEB-twitterDriebergen, 3 juli 2015 – Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) en KPN hebben onlangs een strategische samenwerking ondertekend met als doel het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe producten en diensten voor BTG-leden. Een eerste concrete dienst is de onafhankelijke Cloud Connect Scan, die bedrijven helpt bij het maken van de juiste afwegingen om tot een passende cloudoplossing te komen.

Bij deze scan worden business-, ICT en security afdelingen betrokken om een gemeenschappelijk beeld te krijgen van de kansen en risico’s.

BTG KPN ondertekening raamovereenkomst

Nico Brandsen en Jan van Alphen

 

Gerard Schiebroek, Directeur Corporate Sales Zakelijke Markt bij KPN:

'In de huidige markt wordt samenwerken in een ‘partner ecosysteem’ steeds belangrijker om succesvol te kunnen ondernemen. KPN wil business-proposities ontwikkelen met partners door middel van co-creatie. Hiermee kunnen we elkaar versterken en aanvullen om gezamenlijk een sterkere propositie in de markt te zetten'

Het voordeel voor BTG-leden is  een kwalitatief hoogwaardig en onafhankelijk advies  tegen een gereduceerd tarief. Voor BTG is de samenwerking met KPN een eerste stap in de co-creatie met marktpartijen.

Jan van Alphen, voorzitter BTG:

'Vanuit  haar ledenbelang  en als actieve brancheorganisatie werkt BTG  momenteel hard aan nieuwe producten en diensten voor de leden, waarmee BTG ambieert om marktimperfecties aan te vullen en innovatie te accelereren. Hierbij vormt strategische co-creatie met verschillende marktpartijen één van de speerpunten. Randvoorwaarde hierbij is dat BTG  garant staat voor de kwaliteit van de producten en dienstverlening, tegen een voordelige prijs/kwaliteitverhouding. BTG constateert dat het voor individuele bedrijven vaak moeilijk is om deze dialoog te voeren  met marktpartijen over maatwerk en nog niet gestandaardiseerde producten en diensten. Door als leden gezamenlijk de organisatie-eisen en wensen kenbaar te maken bij leveranciers en kennis en expertise bundelen, ontstaat er een effectieve dialoog over vraag en aanbod, die leidt  tot een gewenste marktvernieuwing'

Over de Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG)

BTG behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. De vereniging vertegenwoordigt haar leden bij toezichthouders, ook internationaal.

Voor een toelichting kunt u contact opnemen met Margreet Sande, persvoorlichter BTG

BTG KPN samenwerking

Eiso Bleeker, Jan van Alphen, Nico Brandsen, Dies den Haan en Petra Claessen

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.