Samsung scoort relatief goed

Samsung kleinElektronicaconcern Samsung is vandaag met voorlopige cijfers over het tweede kwartaal van 2015 gekomen. Volgens de Koreaanse gigant komt de omzet uit op rond de 42,5 miljard dollar (38,5 miljard euro). De operationele winst wordt op 6,1 miljard dollar (5,5 miljard euro) geschat.

De operationele omzet is fractioneel lager dan twaalf maanden geleden (6,25 miljard dollar), maar wel hoger dan in het vorige kwartaal. Toen wist Samsung een operationele winst van 5,5 miljard dollar (4,9 miljard euro) te realiseren. Positief nieuws voor Samsung vooral omdat de cijfers door goede verkopen van de eerder dit jaar geïntroduceerde smartphones Samsung Galaxy S6 en S6 edge positief zijn beïnvloed. Later deze maand komt Samsung met de volledige cijfers en wordt ook de nettowinst bekend gemaakt.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.