Cloud Event 3 september 2015

BTG-Logo-Los-WEB-twitterCloud Computing is een hot topic op dit moment. In hoeverre maakt jouw bedrijf hier al gebruik van en hoe zit het met de veiligheid van Clouddiensten? Op een aantal van deze belangrijke vragen probeert BTG, in samenwerking met KPN Consulting, op donderdag 3 september tijdens een themasessie antwoord te geven.

Beeld_Cloud

Onlangs heeft BTG de samenwerking met KPN Consulting aangekondigd en deze middag wordt er meer duidelijk over welke gezamenlijke dienst wij aan onze leden kunnen aanbieden. Uit vragen die onze leden ons stellen blijkt dat er veel onduidelijk is over de kosten en de risico’s van de transitie naar de Cloud. Daarom is er een dienst opgezet waarbij het mogelijk is om vast te stellen waar jouw organisatie zich op dit moment bevindt, waardoor het eenvoudiger wordt om de logische vervolgstappen te bepalen en deze op een verantwoorde manier te gaan zetten.

Joep Schellekens - I-bridge

Joep Schellekens - I-bridge

 

Onderling kennis delen is een van de fundamenten van BTG. Daarom hebben wij de ICT/Telecom manager van het jaar (en winnaar BTG Award 2015) Joep Schellekens bereid gevonden, samen met verschillende andere interessante sprekers, zijn visie met ons te delen:

 Sprekers

 • Joep Schellekens (ICT Director Infrastructure & Operations – Randstad/I-bridge) over hun keuze voor Public Cloud
 • Berrie Vlietstra (Directeur Infrastructure & Facility Services – Delta Lloyd) over hun keuze voor Private Cloud
 • Hans Timmermans (CTO – EMC) over de mogelijkheden van de techniek
 • Robin Scholten (Industry Director Transport and Logistics – KPN) over dienstverlening uit de Cloud

Na de presentaties gaan we in de vorm van een paneldiscussie de materie nog verder uitdiepen en mythes die rondom Cloud Computing zijn ontstaan, zoals bijvoorbeeld “Cloud Computing gaat alleen maar over geld” en “Cloud Computing is niet veilig”, worden ontzenuwd. Alle sprekers van de middag zullen zitting nemen in het panel.

Locatie en tijden

De bijeenkomst vindt plaats bij KPN in Zoetermeer, Röntgenlaan 75. De themasessie begint om 14.00 uur en om 17.00 uur sluiten we af met een BTG Café. De ideale gelegenheid om met je collega’s en andere leden nog ideeën en nieuwe inzichten uit te wisselen.

We hebben een mooi programma samengesteld dat meer inzicht kan geven in de Cloud. Mochten er binnen jouw organisatie collega's zijn die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, dan zijn zij van harte welkom na aanmelding.

Bijwonen?

Aanmelden >>

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.