Schiphol wordt nieuw onderkomen voor Samsung Nederland

Samsung_Business_rgbDe Nederlandse vestiging van fabrikant Samsung verhuist in 2016 van Delft naar Schiphol. De Zuid-Koreaanse onderneming kiest daarmee voor een centrale locatie in een internationale omgeving die 'zeer goed bereikbaar is voor medewerkers en zakelijke relaties uit binnen- en buitenland'. Op de nieuwe locatie creëert Samsung een inspirerende werkomgeving, waar het Samsung Executive Briefing Center onderdeel van uitmaakt. In het Executive Briefing Center kunnen relaties de zakelijke oplossingen van Samsung in een realistische omgeving ervaren.

'Sinds 2003 werken wij met veel plezier in Delft.'

Licht Lukas Schmeink, Vice President Operations van Samsung Electronics Benelux de beslissing om te verhuizen toe.

'We hebben als bedrijf de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat vraagt om één centraal gelegen locatie met een internationale uitstraling. Een locatie waar we onze activiteiten voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt kunnen concentreren. Schiphol biedt ons die mogelijkheid.'

Op de Olof Palmestraat in Delft zijn nu nog Samsung Nederland, Samsung Electronics European Logistics en alle andere Samsung-entiteiten gevestigd. Het Samsung Executive Briefing Center bevindt zich aan de Poortweg in Delft. Alle Samsung-entiteiten verhuizen vóór de zomer van 2016 naar Schiphol.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.