Samsung nodigt BTG-leden uit voor Enterprise Mobility Event 2015

Samsung_Business_rgbOp 30 september 2015 organiseert Samsung het Samsung Enterprise Mobility Event 2015 in Brasschaat, België. Als partner van BTG nodigt Samsung de leden van BTG uit om deel te nemen aan dit grootschalige en innovatieve event. Er staan verschillende prominente sprekers op het programma om interessante trends en inspirerende cases te presenteren, welke helpen meer inzicht te krijgen in de uitdagingen en mogelijke oplossingen op het gebied van Enterprise Mobility.

Tijdens het event zal Teus van der Plaat (Technical Consultant & Advisor BTG Innovatie) een presentatie geven Teus_van_der_Plaat_BTGover 'What’s hot and what’s not in Enterprise Mobility'.

Programma
Het event begint 10.00 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Voor het volledige programma van deze dag, klik hier.

BTG-leden die willen deelnemen aan het event kunnen dit kenbaar maken door middel van een mail aan het secretariaat (officemanager@btg.org). Zij ontvangen dan zo snel mogelijk van Samsung een persoonlijke uitnodiging.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.