Microsoft introduceert Office 2016

Logo_MicrosoftICT-concern Microsoft introduceert op 22 september aanstaande een nieuwe uitvoering van zijn kantoorsoftware Office. Versie 2016 heeft diverse verbeteringen op het gebied van het samen met anderen aan documenten te werken.
Met Office 2016 moet het onder andere mogelijk zijn om realtime samen in bestanden te werken, aldus het Amerikaanse ICT-bedrijf. Verder belooft Microsoft verbeterde cloud synchronisatie en een betere prestatie van het mail-/agenda-onderdeel Outlook.
Microsoft komt op 22 september aanstaande ook met een update voor zijn Office voor Apple-iPad applicatiebundel. Office for iPads moet beter afgestemd zijn op de kersverse Apple 12,9-inch iPad Pro en ondersteunt ook de nieuwe Split View-functionaliteit in het besturingssysteem iOS 9. Verder werkt de software samen met de recent geïntroduceerde Apple Pencil. Gebruikers van Office 365 krijgen automatisch toegang tot de nieuwste Office versie. Het wachten is nog op de nieuwe Windows 10 for smartphones. De verwachting is dat dit nieuwe besturingssysteem in oktober dan wel begin november dit jaar op de markt komt.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.