Samsung verruimt aanbod Microsoft-apps

Galaxy edge S6Fabrikant Samsung heeft zonder ophef de samenwerking met softwaremaker Microsoft kennelijk geïntensiveerd. Dat komt in ieder geval naar voren in de jongste update die het Zuid-Koreaanse concern beschikbaar heeft gemaakt voor eigenaren van Galaxy S6- en S6 edge-smartphones.

Wie zijn Galaxy S6 en S6 edge update, krijgt een verrassing: niet alleen is de bewuste update fors van omvang (ruim 220 MB groot), ook is het aantal voorgeïnstalleerde apps van softwaremaker Microsoft fors uitgebreid.

In eerste instantie was naast Microsofts Skype (bellen en videoconferencing via internet) alleen OneDrive (cloud opslag) en OneNote (notities) voorgeïnstalleerd op de Galaxy S6-toestellen. Nu zijn ook Office apps als Word, Excel en PowerPoint standaard op he startscherm van de toestellen te vinden. Wellicht op termijn gevolgd door Microsofts spraak assistent Cortana.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.