Alcatel-Lucent nodigt BTG leden uit voor Dynamic Tour 2015

Bijeenkomst AlcatelVindt u het ook zo mistig in de cloud? U kunt, als organisatie, kiezen uit diverse cloud varianten zoals b.v. een hybride, openbare, privé, semi-privé of een community cloud. De cloud biedt u ongekende mogelijkheden.

Cloud-architecturen en modellen zijn het gesprek van de dag… maar bent u wel in staat om mee te praten?
Daarom is cloud één van de thema's van de Dynamic Tour 2015.

Evenals vorig jaar willen wij u, gezamenlijk met onze business partners, laten zien en ervaren wat onze netwerk-en communicatie oplossingen voor u kunnen betekenen. Meldt u daarom vandaag nog aan voor de efficiëntste middag van het jaar!

Aanmelden  Mobile App  

In een middag bent u weer helemaal op de hoogte van nieuwe en beproefde technologieën die ook uw organisatie verder kunnen helpen, wisselt u ideeën uit met vakgenoten en breidt u uw netwerk uit. Daarnaast biedt ons programma vele inspirerende presentaties van experts en referenties. Ir. Irina Gourbo is Coordinator Telefonie voor Universiteit Utrecht, Irina vertelt in een live interview met Robin Slats haar ervaringen met Alcatel-Lucent Enterprise. Sinds 2007 levert ALE telefonie oplossingen aan de Universiteit Utrecht. Een kritische omgeving met bijna 10.000 gebruikers. Ronald de Boer komt ons inspireren met een verhaal over innovatie, leiderschap, samenwerken en doorzettingsvermogen, gebasseerd op zijn indrukwekkende voetbalcarrière.

Waar: Super Nova, Jaarbeurs Utrecht
Datum en tijd: 6 oktober van 13.00 - 18.00 uur (met aansluitend walking dinner/netwerkborrel)

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.