Nationaal Management & IT Symposium – 10 december 2015

Het Nationaal Management & IT Symposium, op 10 december 2015, is een unieke samenwerking tussen grote toonaangevende IT-organisaties over business, innovatie en IT. BTG-leden kunnen zich met korting aanmelden.

Building Digital Trust
Dit jaar gaan we met het Nationaal Management & IT Symposium op zoek naar digitaal vertrouwen, onder de titel ‘Building Digital Trust’. Blind vertrouwen dat het wel goed komt in de huidige digitale wereld lijkt niet erg verstandig. Alle bestaande fundamenten, technolo­gie, sturingsmechanismes, competenties en de vraagkant van IT zijn niet meer als voorheen

10_12_2015_nationaal-management-en-it-symposium

 

Topics
Digital Responsibility, Boardroom IT Revisited, Informatiestrategie Centraal, IT Department 2020, Schaduw IT, Hybride Infrastructuur, Sharing Economy, Fuzzy Logics, Dark Web, DevOps, Agile en meer topics die in 2016 trending zullen zijn.

Publiek
(Senior) Management, Thought Leaders, Business Informatiemanagers, Functioneel Beheerders, Application Managers, CIO’s, Project- en Servicemanagers, Consultants en andere beïnvloeders die zich bezig houden met Management & IT.
Co-Create

Gezamenlijk jaarcongres van Agile Consortium - ASL BiSL Foundation - BPM Forum - itSMF - Ngi-NGN - KIVI - PvIB.

'Niet voor niks wordt dit symposium in de wandelgangen het Co-creatiecongres genoemd.'

Aanmelden
Met deze code (BTG2015-GHYFG) kunnen BTG-leden met korting deelnemen via deze link >>

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.