BTG verbindt met Hulphond Nederland

BTG-Logo-Los-WEB-twitterBTG bracht op dinsdag 17 november jongstleden een bezoek aan Hulphond Nederland en verblijdde de stichting met vijftien nieuwe smartphones. De branchevereniging draagt Hulphond Nederland een warm hart toe en levert hiermee een extra bijdrage aan de bereikbaarheid en mobiliteit van de stichting. Petra Claessen, Marketing & new business director van BTG, overhandigde de smartphones persoonlijk aan Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland.

Bij BTG is veel aandacht voor de thema’s verbinding en bereikbaarheid, en de steun voor Hulphond Nederland past daar uitstekend bij.

Petra Claessen, Marketing & new business director BTG:

'Wij zien dat Hulphond Nederland op unieke wijze mens en hond met elkaar verbindt. Dit is bijzonder inspirerend voor een organisatie als BTG, waar het letterlijk gaat om de verbinding tussen mens, ICT en organisatie. Mede dankzij Samsung en BTC Teleconsult konden we Hulphond Nederland vandaag deze schenking doen.'

 

Overhandiging smartphones BTG door Petra Claessen aan Rudolph Strickwold van Hulphond Nederland

Overhandiging smartphones BTG door Petra Claessen aan Rudolph Strickwold van Hulphond Nederland

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.