T-Mobile Nederland verhoogt snelheid 4G-abonnementen

T MobileOperator T-Mobile heeft ‘per direct’ de snelheid van de meeste van zijn 4G-abonnementen verhoogd. De aanpassing geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten in de particuliere én de zakelijke markt.

Voortaan kan een groot deel van de T-Mobile Nederland klandizie op een theoretische downloadsnelheid van 120 Mbps via het 4G-netwerk voor mobiele communicatie bogen. De operator stelt zelf dat de gerealiseerde downloadsnelheid in de praktijk ‘gemiddeld rond de 37,5 Mbps’ uit zal komen. De uploadsnelheid is eveneens naar boven opgetrokken, aldus T-Mobile, en gaat naar 50 Mbps.

De klanten die in aanmerking komen voor de 4G-snelheidsinjectie van T-Mobile krijgen automatisch een sms-bericht toegestuurd. Consumenten die zelf alvast willen zien welke 4G-abonnementen van T-Mobile een snelheidsimpuls hebben gekregen, kunnen daarvoor op de website van de operator terecht. Hetzelfde geldt overigens voor zakelijke klanten.

Zakelijke klanten >>
Consumenten >>

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.