Mededeling RvC over afwezigheid bestuurder/directeur TGG

BTG_Logo30_RGB_homepageOnderstaand bericht ontvingen wij als bestuur BTG van de Raad van Commissarissen van TGG over de afwezigheid van de bestuurder/directeur TGG, de heer C. Tromp (Kees). In afstemming met het bestuur BTG heeft de Raad van Commissarissen TGG, de heer S.K. van Grondelle (Karel) als interim aangesteld, Karel zal de werkzaamheden van Kees Tromp tijdelijk waarnemen.

In de komende periode zullen wij als bestuur BTG je zorgvuldig informeren over de voortgang. Het bestuur wenst Kees Tromp veel sterkte toe.

Mededeling Raad van Commissarissen TGG:

Driebergen, 30 december 2015

AANSTELLING INTERIM-DIRECTEUR TGG

Vanwege persoonlijke omstandigheden is directeur C. (Kees) Tromp van TGG voor langere tijd niet in staat zijn functie uit te oefenen. De Raad van Commissarissen van TGG heeft besloten om een interim-directeur aan te stellen met het oog op de continuïteit van TGG. De Raad van Commissarissen heeft per 9 december de heer S.K. (Karel) van Grondelle als zodanig aangesteld.

Karel van Grondelle is directeur/bestuurder geweest van diverse organisaties in verschillende sectoren. Laatstelijk was hij directeur-eigenaar van een adviesbedrijf in de sociale zekerheid. Eerder al was hij interim-directeur van TGG in 1997/1998, in de periode dat de Telecommarkt geliberaliseerd werd.

De Raad van Commissarissen heeft Karel van Grondelle gevraagd om prioriteit te geven aan enkele specifieke projecten en aan de ontwikkelingen rondom TGG.

Met vriendelijke groet,

Hans Schripsema,
Voorzitter Raad van Commissarissen

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.