Operator Tele2 breidt dienstverlening uit met UC-One

Tele 2Operator Tele2 heeft zijn dienstverlening uitgebreid met UC-One, een Unified Communications cloud-oplossing voor het MKB. Volgens het Zweedse bedrijf moet het naadloos integreren met de eigen cloud telefoniedienst Hosted Voice.

Met Tele2’s UC-One hebben gebruikers op hun laptop, desktop of smartphone direct beschikking tot een omgeving met chatfuncties inclusief spraak, video- en groepsgesprekken, beschikbaarheidsinformatie en de mogelijkheid om documenten en/of schermen te delen. Via de selfserviceportal Mijn Tele2 kunnen organisaties zelf het aantal gebruikers aanpassen.

Fedor Hoevenaars Managing Director zakelijke markt Tele2 Nederland:

“Organisaties zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. Unified Communications van Tele2 kan daarbij helpen. UC-One biedt de meest gebruikte elementen van populaire UC-platformen, maar heeft als extra kenmerk dat het volledig integreert met vaste en mobiele telefonie voor functies als extern uitbellen, unified presence en één voicemail-box. Beter bereikbaar en efficiënter samenwerken dus.”

Fedor Hoevenaars

Fedor Hoevenaars

Tevens biedt Tele2 de mogelijkheid om Hosted Voice te integreren met Microsoft Skype for Business. Dit maakt uitgaand bellen vanuit de Skype-omgeving, vast-mobiel integratie en unified presence mogelijk.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.