JOIN Experience komt met M2M-diensten naar Nederland

joinlogoDe van origine Luxemburgse ICT-provider JOIN Experience (JOIN) gaat zijn diensten op het gebied van het M2M segment in heel Europa uitbreiden. De belangrijkste focus is daarbij het ‘verder ondersteunen van bedrijven in hun uitrol van Internet of Things-oplossingen. Na Luxemburg en België, is de Nederlandse markt aan de beurt, aldus de provider.

Het Luxemburgse JOIN Experience is in 2013 opgericht door ICT-veteranen Pascal Koster, Claude Lüsscher en Frank Fischer.

“Dankzij onze Greenfield Setup en onze New Generation Billing System, zijn we in staat om in een paar weken een M2M-oplossing aan te bieden”, zegt Pascal Koster, JOIN managing partner in een officieel bericht. “Zowel door onze flexibiliteit als medium operator, als door onze open API´s kunnen we extra waarde leveren die andere, grotere, branchegenoten, niet kunnen aanbieden”, aldus Koster. Voor het bewerken van de Nederlandse markt voor Internet of Things (IoT), heeft JOIN Edwin Bijl als lokale sales manager M2M aangesteld.

Een van de zaken waarmee het bedrijf zich wil onderscheiden in de drukker wordende IoT-markt, is zijn prijsstelling: het rekent – naar eigen zeggen – één tarief voor de gehele Europese Unie. Roamingkosten vervallen hierdoor, aldus JOIN Experience.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.