Chinese fabrikant belooft snelste smartphone op de markt te brengen

Vernee-Apollo-752x522Vernee, een nieuw Chinees smartphonemerk, komt binnenkort met de eerste deca-core (processor met 10 kernen) smartphone met maar liefst 6 GB intern geheugen op de markt. Naast deze nieuwe MediaTek Helio X10 cpu is het toestel, Apollo genaamd, ook met 128GB intern geheugen en een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2.560x1.440 pixels uitgerust.

De Vernee Apollo, die tevens een 21 megapixel Sony camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde heeft, moet in april van dit jaar al op de markt komen. Over de adviesverkoopprijs heeft Vernee nog geen uitlatingen gedaan. Naast de Apollo komt Vernee ook nog met twee andere smartphone, de Thor en een nog ongenoemd model. Hiervan zijn de specificaties echter nog niet bekend. Wel moet gezegd worden – wellicht een voorteken – dat de website van Vernee niet naar behoren werkt. Bezoekers krijgen keer op keer foutmeldingen te zien. Achter Vernee schuilt New-Bund Technology Co., een in 2014 opgerichte producent uit Hong Kong die tot dusver met name mobiele apparaten voor andere fabrikanten vervaardigde.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.