WhatsApp onverminderd populair in Nederland

Het is ook al omschreven als ‘de nagel aan de doodskist van operators’: WhatsApp. Het programma heeft er mede voor gezorgd dat sms-berichten in onbruik zijn geraakt. En vooralsnog lijkt er geen einde te komen aan de populariteit van de chat-applicatie, zo blijkt uit een vandaag gepresenteerd rapport van marktonderzoeksbureau Telecompaper.

WhatsApp

Het gebruik van WhatsApp blijft maar toenemen, ook in steeds meer officiële communicatiekanalen. Het wordt bijvoorbeeld het gebruikt als middel voor organisaties om met klanten te communiceren en als communicatiekanaal voor buren die een oogje in het zeil houden in een wijk. Marktonderzoeker Telecompaper concludeert in de jongste editie van zijn maandelijks geactualiseerde rapport ‘Dutch Apps Market’ dat het programma nog steeds op nummer één staat bij Nederlandse gebruikers (92 procent van alle smartphones). Nummer twee is Facebook Messenger met 57 procent (omgerekend circa 7 miljoen installaties).

WhatsApp

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.