Verslag gecombineerde tafels bedrijfskritische toepassingen 8 maart

Op 8 maart jongstleden werd in verschillende ronde tafels het belang van bedrijfskritische toepassingen voor verschillende sectoren onderstreept. Bedrijven en overheden zijn voor hun bedrijfsvoering steeds afhankelijker van ICT en hebben behoefte aan specifieke draadloze communicatieoplossingen, terwijl de markt nog beperkt in die behoefte voorziet, waardoor organisaties aangewezen zijn op eigen systemen en frequenties. In de toekomst wordt technisch meer mogelijk, wat kansen biedt.

Bedrijfskritische toepassingen

In de sessie werd verder gediscussieerd over bedrijfskritische toepassingen, op zoek naar mogelijke oplossingen en consequenties voor het frequentiebeleid. Eerst gaven drie eindgebruikers een ‘pitch’ over hetgeen ze voor hun bedrijf of voor de uitvoering van hun taken nodig hebben: BTG-voorzitter Jan van Alphen, Hans Borgonjen van de Nationale Politie en Koen Mioulet van Schiphol.

Na deze drie pitches gaf Richard Marijs van T-Mobile een presentatie over het aanbod van operators, waarna er in groepen werd gediscussieerd over de genoemde cases. Het verslag van deze discussies en de algehele conclusie zijn nu samengevat. Het verslag 'Op naar een toekomstbestendig frequentiebeleid is via deze link te lezen.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.