Verkiezing ICT/Telecom manager 2016

De Verkiezing ICT/Telecom manager 2016 is van start. Vanaf vandaag is het mogelijk voor kandidaten om zich aan te melden voor de verkiezing van ICT/Telecom Manager 2016 en de daarbij behorende BTG Award. Deze award krijgt veel aanzien en publiciteit, zowel in de ICT/Telecombranche als daarbuiten. In 2015 was Joep Schellekens van Randstad winnaar van de BTG Award.

BTG Awards
Winnaar BTG Award 2015 Joep Schellekens (Randstad) en juryvoorzitter Paul Smits (Havenbedrijf Rotterdam)

BTG Award: voor wie?

De BTG Award is bedoeld voor ICT- en Telecom managers die ofwel een bedrijfskritisch telecomproject met succes hebben afgerond, ofwel in de afgelopen jaren uitzonderlijke prestaties voor hun organisatie hebben geleverd op het gebied van innovatieve communicatietechnologie.

Heb jij tele-/datacommunicatie in je portefeuille? Dan kun je voor de BTG Award in aanmerking komen. Deelnemen aan de verkiezing tot ICT/Telecom manager 2016 biedt onder meer:

 • Een unieke kans om jezelf én je organisatie te profileren bij opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en klanten;
 • Uitgebreide publiciteit in de vakpers;
 • Naamsbekendheid binnen het vakgebied als gewaardeerd ICT/Telecom manager.

Aanmelden/ voordragen BTG Award

Ben of ken jij dé ICT/ Telecommanager 2016? Aanmelden voor deelname aan de BTG Award kan via een e-mail aan officemanager@btg.org. Deelnemers kunnen zichzelf aanmelden, maar het is ook mogelijk om andere kandidaten voor te dragen voor deelname aan de BTG Award. De deadline voor de inzendingen is 6 mei 2016.

Selectieprocedure

Na inschrijving of voordracht worden de kandidaten tijdens een telefonisch interview uitgenodigd om hun projectbeschrijving in te sturen. Deze wordt door de onpartijdige en deskundige jury beoordeeld. Uit de geselecteerde projectbeschrijvingen worden drie finalisten gekozen die hun project presenteren aan de jury. Uit deze presentaties kiest de jury de uiteindelijke winnaar.

Selectiecriteria BTG Award

Gedurende het hele proces wordt de kwaliteit en creativiteit van de deelnemende kandidaten getoetst aan de hand van heldere selectiecriteria:

 1. Het project is van strategisch belang voor de organisatie
 2. Het project omvat een innovatieve oplossing
 3. Meetbare resultaten
 4. Impact van het project op medewerkers en klanten
 5. Kandidaat geeft blijk van leiderschap
 6. Creativiteit en originaliteit

Samenstelling jury 2016

De jury staat onder leiding van een onafhankelijk voorzitter en wordt samengesteld uit vertegenwoordigers van eindgebruikers en leveranciers. Zodra de jury compleet is, worden alle namen bekend gemaakt.

Ben of ken jij dé ICT/ Telecommanager 2016? Aanmelden voor deelname aan de BTG Award kan via een e-mail aan officemanager@btg.org.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.