Hulphond Nederland dankt sponsor BTG

Hulphond Nederland dankt sponsor BTG, de Nederlandse Vereniging van Bedrijfstelecommunicatie Grootgebruikers voor haar steun. In de aanloop naar de voorbereidingen van het BTG Business Event 'Connected Society' op 9 juni a.s. in Grand Hotel Huis ter Duin is bijgaande foto genomen. Op het Event zal o.a. generaal Peter van Uhm spreken. Hulphond Nederland is het goede doel dat deze avond podium krijgt. Op de foto v.l.n.r. Petra Claessen - directie BTG, Generaal Peter van Uhm - ambassadeur Hulphond Nederland en Rudolph Strickwold - directie Hulphond Nederland.

881c9356bba56d49b50e01995721034c

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.