Wisseling van de wacht tijdens twintigjarig TGG jubileum

Award '16-125Ten overstaan van een volle dinerzaal heeft bestuursvoorzitter Jan van Alphen de, met ingang van 1 mei jl., afgetreden voorzitter van de Raad van Commissarissen TGG Hans Schripsema hartelijk bedankt voor zijn jarenlange, constructieve inzet. Mede hierdoor is Telegrootgebruik BV al ruim twintig jaar een gezonde inkoop- en serviceorganisatie gebleken. De bestuursvoorzitter feliciteerde TGG met dit jubileum en benadrukte hierbij het feit dat BTG en TGG elkaar versterken.

Jan van Alphen bedankte tevens Jan Smeding vanwege zijn bereidheid om de taak van interim-bestuurder/directeur TGG op zich te nemen. BTG en TGG werken intensief samen aan de ontwikkeling van de dienstverlening van vereniging BTG en TGG BV.

Jan Mooijman (Aspider) is benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen TGG. Gezamenlijk met Geert van der Linden (Capgemini) vormt hij het RvC-team.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.