VastMobiel integratie bij Telfort Zakelijk

Telfort Zakelijk, totaalleverancier op het gebied van Vaste Telefonie, Mobiele Telefonie en Zakelijk Internet, introduceert op 1 augustus twee nieuwe opties voor ondernemers, te weten VastMobiel integratie en InVerbinding. Met VastMobiel integratie wordt elk mobiel toestel volwaardig onderdeel van je telefooncentrale en ben je dus altijd en overal bereikbaar. Met InVerbinding kunnen collega's altijd en overal samenwerken, met elkaar chatten, videobellen en scherm delen.

VastMobiel integratie

VastMobiel integratie

VastMobiel integratie is meer dan alleen het combineren van vast en mobiel. De telefooncentrale bevindt zich in de cloud en het mobiele abonnement wordt volledig geïntegreerd. Wanneer iemand naar het (vaste) bedrijfsnummer belt, kan dat gesprek op de mobiele telefoon worden opgenomen. De beller merkt daar helemaal niets van. Verder is het heel eenvoudig om een gesprek naar de mobiele telefoon van een collega door te schakelen. VastMobiel integratie werkt zonder app en is gratis voor bedrijven die zowel een vast als mobiel abonnement afnemen bij Telfort Zakelijk.

InVerbinding

Met InVerbinding is het voor collega's mogelijk om altijd en overal samen te werken, ongeacht het toestel dat gebruikt wordt. Iedereen kan in een oogopslag zien wie er momenteel bereikbaar is en chatten, videobellen en scherm delen is direct mogelijk. Zo kun je even meekijken naar de presentatie van een collega of naar een storing op locatie. De dienst is beschikbaar voor 2,50 euro per medewerker per maand en is maandelijks opzegbaar.

Meer informatie over beide diensten vind je op de website van Telfort.

One comment on “VastMobiel integratie bij Telfort Zakelijk

Reageren is niet mogelijk

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.