BTG-leden met 20% korting naar Smart Connect + gratis naar expo

Donderdag 10 november en vrijdag 11 november 2016 wordt in Media Plaza te Utrecht hét event in Telecom (voorheen bekend als Telecom Time) georganiseerd: Smart Connect. BTG heeft als partner van dit event op 10 november 20% korting op de congreskaarten en gratis kaarten voor een bezoek aan de expo.

Connected society

Door het gebruik van multiple devices en smart applications wordt ons dagelijks leven steeds meer ‘connected’. Privé en zakelijk gebruik lopen in elkaar over. We creëren steeds meer een mobile workspace in de auto, trein, thuis, bij de klant of op kantoor. Zelfs zonder onze tussenkomst zijn dingen met dingen verbonden door ‘Internet of Things’. Dit Smart Connect-event brengt alles samen tot één geheel!

Smart Connect

Smart Connect

Het event bestaat uit twee dagen met een high-level congresprogramma op 10 november en een expo van twee dagen waar bezoekers kunnen netwerken, nieuwe contacten kunnen leggen en informatie kunnen halen. Centraal staan de movers en shakers in Smart Connectivity in 2016-2017. Op 11 november zijn er diverse break-out zalen beschikbaar voor workshops waar bezoekers kunnen ervaren hoe Smart Connectivity in 2017 voor hun kan gaan werken.

BTG aanwezig

Ook BTG is vertegenwoordigd op Smart Connect. Jan van Alphen, Voorzitter van het Bestuur van BTG, zal het congres openen. Toine Veenhuis, Manager Mobile Competence Centre, Belastingdienst en ICT/Telecom manager 2016, zal deelnemen aan een paneldiscussie.

Korting

BTG heeft als partner van het Smart Connect event op 10 november 20% korting op de congreskaarten en gratis kaarten voor een bezoek aan de expo. Wil je in aanmerking komen voor een toegangskaart, mail dan naar het secretariaat.

Meer informatie over Smart Connect vind je op www.smartconnectevent.nl

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.