Vodafone NEXT wisselt smartphones

Binnenkort kunnen klanten van Vodafone tussentijds van smartphone wisselen. Het bedrijf lanceert op 25 juli de dienst Vodafone NEXT, waarmee dat mogelijk wordt.

Vodafone NEXT

Vodafone NEXT

De volledige details over de nieuwe dienst zullen over een kleine twee weken (25 juli) bekend worden, maar het wordt in elk geval mogelijk om tussentijds een nieuwe smartphone uit te kiezen. En dat geldt zowel voor een sim-only abonnement als voor het vervangen van een toestel tijdens de looptijd van een abonnement met toestel.

Veel klanten met een lopend abonnement hebben volgens Vodafone behoefte aan een nieuwe telefoon. De reden waarom is daarbij niet belangrijk. Daarnaast hebben klanten met een sim-only abonnement vaak een oude telefoon, die tijdens de looptijd van het abonnement kapot kan gaan. Dankzij Vodafone NEXT wordt het mogelijk om het bestaande abonnement dan uit te breiden met een nieuw toestel.

Na 4 maanden, voor 2 jaar

Een voorwaarde voor het gebruik van Vodafone NEXT, is dat het abonnement al minimaal vier maanden loopt op het moment dat je de dienst wilt gebruiken. Verder moeten klanten die kiezen voor een nieuw toestel akkoord gaan met een verlenging van twee jaar. Die verlenging gaat ook op dat moment in en niet met terugwerkende kracht vanaf de ingangsdatum van je huidige abonnement.

De oude smartphone moet vervolgens worden afbetaald, maar kan ook worden ingeruild. Het inruilbedrag is uiteraard afhankelijk van leeftijd, type en toestand van het toestel. Een eventueel verschil tussen het inruilbedrag en de openstaande betalingen moet worden afgerekend. Wil je als sim-only klant gebruikmaken van Vodafone Next, dan kies je gewoon een toestel en wordt er een maandbedrag voor de financiering aan je bestaande abonnement toegevoegd. Dat geldt dan natuurlijk ook weer voor een periode van twee jaar.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.