BTG Trendsessie 28 september – Unleashing the Future of Business

Op 28 september 2016 organiseren BTG en T-Mobile een trendsessie met als thema ‘Unleashing the Future of Business’. De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van het T-Mobile hoofdkantoor in Den Haag.

Nu is ook het hele programma bekend. Er staan verschillende prominente sprekers en trendwatchers op het podium om de nieuwste trends en inspirerende cases te presenteren. Ook vertalen ze deze naar kansen en mogelijkheden voor jouw business aan de hand van concrete voorbeelden.

BTG Trendsessie T-Mobile

Trendwatchers tijdens de trendsessie

Tijdens de sessie komen drie keynote-sprekers aan het woord. Cor Molenaar, hoogleraar E-marketing & Distance Selling aan Erasmus Universiteit geeft een presentatie over de invloed van mobiel in de wereld van retail. Rachid El Hattachi van T-Mobile vertelt over de impact die 5G kan hebben op je bedrijfsproces en je businessmodel? Tot slot vertelt trendwatcher Farid Tabarki gaat samen met het publiek op zoek naar de organiserende principes van de vloeibare organisatie. Benieuwd naar het hele programma? Je vindt het hieronder.

Programma

 • 12.00            Inloop / Lunch
 • 13.00            Opening door Roy van Oosterom (T-Mobile) en Jan van Alphen (BTG)
 • 13.10            De invloed van mobiel in de wereld van Retail door Cor Molenaar
 • 13.50            Praktijk cases (nader in te vullen)
 • 14:30            5G : Evolutie of revolutie door Rachid El Hattachi – 5G wordt waarschijnlijk pas in 2020 realiteit. Toch beginnen telecomproviders nu al met de voorbereidingen. Wat brengt 5G je? Welke impact heeft het op jouw bedrijfsproces of business model? En hoe kun jij straks als eerste aanhaken op deze nieuwe technologie? Rachid El Hattachi brengt je vernieuwende inzichten op het snijvlak van strategie en innovatie.
 • 15:15            Pauze
 • 15:30           De smeltende piramide door Farid Tabarki – Oude, rigide structuren maken plaats voor dynamiek waarin burgers, overheden en bedrijven flexibele verbanden aangaan en weer verbreken. Transparantie en decentralisatie hebben, gevoed door technologie, de maatschappij inmiddels vloeibaar gemaakt. Voor het organiseren van mensen en kennis maakt de traditionele vaste vorm van een instelling of organisatie dan ook steeds vaker plaats voor de vloeibaarheid en transparantie van het netwerk. Farid Tabarki onderzoekt samen met jou de organiserende principes van de vloeibare organisatie.
 • 16:15            Afsluiting
 • 16:30           Netwerk borrel
 • 17:00           Einde

Aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.