TU/e van start in STORM World Tour met BTG-cartridge

Aanstaande zondag gaat de STORM World Tour van start; de eerste rondreis over de wereld met een elektrische motorfiets. Met een speciaal ontwikkeld accupakket, waarvan BTG een module heeft geadopteerd, worden in 80 dagen 26.000 kilometer afgelegd. BTG wenst het team dan ook gigantisch veel succes.

storm world tour

STORM World Tour

De reis start aanstaande zondag in Eindhoven. Via Zuid-Oost Europa, Centraal Azië en China eindigt deze landrit in Shanghai. Over zee wordt de oversteek naar de westkust van Amerika gemaakt, daarna worden de States doorkruist, waarna de terugvlucht het team via Parijs op 1 november terug zal brengen naar Eindhoven. De exacte reis is op de website te vinden.

E-mobility

Het doel van de Tour is om de wereld kennis te laten maken met “de schoonheid en mogelijkheden van e-mobility”. Tijdens de tour worden evenementen georganiseerd, shows gegeven en wordt een documentaire gemaakt.

BTG cartridge storm world tour

BTG Cartridge

Voor het project is de STORM Pulse ontwikkeld met verwisselbare, modulaire accu’s. Deze heeft actieradius van 380 kilometer, binnen 7 minuten kunnen de accu’s verwisseld worden. Een van deze cartridges is geadopteerd door BTG, waarmee we als koploper op het gebied van de connected society en voorstander van innovatie dit prachtige project graag ondersteunen.

[userquote user="906"]

Vanuit BTG geloven we sterk in de investering in innovatie, die de wereld toegankelijker, mooier en schoner maakt. Het door STORM ontwikkelde accupakket draagt hieraan in hoge mate bij. Met een wervelende presentatie tijdens het BTG-business event op 9 juni jongstleden heeft Maartje Verhoek onze leden meegenomen in deze nieuwe wereld, waaraan ook BTG een (ICT-)bijdrage wil leveren. Het enthousiaste, jonge STORM-team werkt onafgebroken en enthousiast aan deze innovatie, waarvan ik zeker weet dat dit een groot succes zal worden. De BTG feliciteert het team dan ook van harte met deze mijlpaal en wenst de teamleden veel succes toe bij hun vernieuwende wereldreis!

[/userquote]

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.