Jan van Alphen openingsgast Computable seminar

BTG-voorzitter Jan van Alphen heeft vanochtend de opening verricht van het Computable Seminar 'Universal Communications’ in de Jaarbeurs te Utrecht. Met moderator Pim van der Beek lichtte Van Alphen het inhoudelijke thema toe, waarbij hij zijn ervaringen met de ledenwensen van de BTG, maar ook van gebruikers en ICT’ers binnen de zorg waarin Jan al lange tijd werkzaam is, kon delen met het voltallig aanwezige publiek.
jan-van-alphen computable seminar
Fotografie: Hans de Vries, Computable

Connected Society; connecting the world!

Het thema van de Computable-seminar, 'Universal Communications', en de in het verlengde liggende thema’s ‘Unified Communications’ en ‘Collaboration’, vormen ook programmathema’s binnen de BTG. Deze zijn tevens nauw verbonden met het BTG-jaarthema van 2016: ‘Connected Society‘. Het ultieme streven hierbij is om mensen, netwerken en systemen en apparaten, zodanig met elkaar te verbinden, dat men plaatsongebonden, op elk moment, transparant informatie met elkaar kan delen en kan communiceren.

Efficiënt (samen)werken, communiceren en kennisdelen vormen hierbij kernpunten. De mogelijkheden die de nu mogelijke intelligente datatoepassingen ons geven, mede als gevolg van ICT-ontwikkelingen als Internet of Things en M2M-communicatie, vormen hierbij een belangrijke toegevoegde waarde en zullen leiden tot tal van nieuwe toepassingsmogelijkheden.

[userquote user="906"]“Computable en BTG zijn in Nederland al lang bestaande, vergelijkbaar op ICT-georiënteerde organisaties. Beide hebben vanuit hun eigen specifieke focus een uitgebreide kennis, expertise en ervaring op het gebied van ICT/Telecommunicatie en hun gebruikers. Vanuit dit perspectief verkennen wij momenteel een verdere invulling van onze samenwerking, waarbij we onze krachten positief kunnen bundelen. Vandaag was dit door Computable, in samenwerking met de Jaarbeurs Utrecht, goed georganiseerde event een prima start voor de uitwerking van deze verkenning.”[/userquote]

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.