STORM World Tour met BTG-cartridge op Chinese TV

De STORM World Tour, waarbij studenten aan de TU/e met een volledig elektrische motor de wereld overgaan, is inmiddels over de helft gevorderd. In China aanbeland heeft het team zelfs de televisie gehaald. Tijdens het item komt de BTG-cartridge prominent in beeld.

STORM World Tour TV BTG-cartridge

STORM World Tour

Voor de STORM World Tour hebben studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven een elektrische motor ontwikkeld met verwisselbare, modulaire accu’s. Een van deze cartridges is geadopteerd door BTG. Het doel van de reis is om de wereld kennis te laten maken met “de schoonheid en mogelijkheden van e-mobility”.

Chinese TV

Tijdens de tour worden evenementen georganiseerd, shows gegeven en wordt een documentaire gemaakt. Dit heeft onder andere geleid tot een item op de Chinese TV, waarin als klap op de vuurpijl de BTG-cartridge prominent in beeld verschijnt.

Over de helft

De STORM-troupers zijn inmiddels over de helft van de tachtigdaagse reis. Via Europa en Zuid-West Azië is inmiddels de oostkust van China bereikt. De vorderingen zijn dagelijks te volgen op de website van STORM.

Themasessie IoT/Big Data – 6 oktober 2016

Tijdens de BTG-themasessie IoT/Big Data, van 6 oktober aanstaande, is project STORM van de TU/e het hoofdthema. Tomtom, Itility, The Weather Company, NXP en KPN vertellen op de RDM Werf over hun aandeel in het project.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.