TGG/BTG Themabijeenkomst over Enterprise Mobility van start

Vandaag om 10 uur is de themabijeenkomst van BTG en Telegrootgebruik over Enterprise Mobility van start gegaan. Op de ss Rotterdam worden interessante gebruikerscases van onder andere de Belastingdienst en Ministerie van Defensie besproken. Ook gastsprekers van Apple komen aan bod. Het hele programma vind je op deze pagina van het event.

themabijeenkomst Enterprise Mobility

Ontwikkeling van een app

Later vandaag zal tijdens het event een ware app tot leven komen met medewerking van alle deelnemers. Een actueel vraagstuk wordt vertaald in een app. Volgens de principes van design thinking en de lean startup-methode wordt gewerkt aan het snel, efficiënt en concreet in kaart brengen van een probleem en dit te vertalen naar een visueel concept van een app.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.