KPN biedt € 150 korting op SSL-certificaten

In het kader van ‘veilig betaalverkeer’ heeft KPN tot het eind van 2016 een mooie kortingsactie. Zogenaamde PKIoverheid SSL-certificaten, bedoeld voor veilige online transacties van en naar de overheid, zijn met € 150 afgeprijsd.

KPN logo

Authenticatie en encryptie

SSL-certificaten bieden websitebezoekers een veilige online (transactie)omgeving. Ze zorgen voor authenticatie (zekerheid over de identiteit van de website) en encryptie (versleutelen van communicatiegegevens zodat ze voor derden onleesbaar verzonden worden). De bewuste PKIoverheid SSL-certifcaten zorgen voor een veilige online (transactie) omgeving van en naar de Overheid.

Kortingscode

Ontwikkelaars die het certificaat willen gebruiken, kunnen voor 31 december profiteren van de 150 euro korting. Hiervoor kunnen ze de kortingscode NLVEILIG gebruiken. De certificaten hoeven niet per se ook in 2016 geïnstalleerd te worden.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.