Luc van Bussel schrijft ‘Gastgevers in Geluk’

Op 7 december is het boek ‘Gastgevers in Geluk’ verschenen, geschreven door Luc van Bussel, CEO van het hospitality-bedrijf Regardz. Onlangs was Van Bussel gastspreker op de BTG Themadag van 24 november, daarnaast zit hij in de Raad van Commissarissen van TGG. Het boek gaat over het belang van gastvrijheid binnen de dienstverlening. Deze zorgt namelijk voor een diepere relatie met klanten en gasten.

gastgevers-in-geluk

Gastgevers in Geluk

In zijn boek neemt Van Bussel de lezer mee naar The Magic Hotel in Hawaii en verklaart hij het succes ervan in zeven stappen. Hiermee wil hij het mysterie van hartverwarmende gastvrijheid ontrafelen.

Als je de stappen volgt, krijg je volgens Van Bussel ‘teruglustige gasten’ – gasten die dus niet meer naar huis willen. Verder geeft van Bussel service een nieuwe, diepere betekenis. Hij introduceert nieuwe begrippen als 'Bereikrijk', 'Binnenvoelbaar', 'Luistergevig', 'Oplosselijk', 'Verrasvast', 'Verwenzaam' en ‘Teruglustig'. Het boek is beste bewijs dat mensen niet zonder elkaar kunnen. Ontmoetingen vormen de echte verbinding in een digitale samenleving.

Voor wie?

Gastgevers in Geluk moet hiermee een handleiding vormen voor ondernemers, directies, managers en leidinggevenden die op zoek zijn naar ‘teruglustige’ gasten en klanten.

Daarnaast komen dertig schrijvers van leidende bedrijven uit de dienstverlenende sector aan het woord, waardoor de lezer een brede blik in de wereld van gastvrijheid krijgt. Bekende namen zijn Gerard van Vliet (Directeur NCD), Philip van Mountford (CEO Hunkemoller) en Peter Verhoeven (Managing Director Booking.com).

Het boek is hier te bestellen en gaat voor 14,50 euro over de toonbank.

BTG in Business

Meer weten over de revolutie in de dienstverlening? In de nieuwste uitgave van het BTG in Business-magazine vind je een gedetailleerd artikel over Van Bussels visie op de revolutie in de dienstverlening.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.