Fijne feestdagen en een real time-connected 2017!

Beste BTG-leden, TGG-deelnemers, partners en relaties,

Met de feestdagen voor de deur sluiten wij ons succesvol jubileumjaar met een goed en een tevreden gevoel af. We hopen dat jij ook een succesvol jaar hebt gehad.

Shiny Christmas Tree In The Night - Glittering Effect

Ons jaarmotto Connected Society is in meerdere opzichten actueel en te interpreteren. Vlak voor de kerst ligt een symbolische en bezinnende duiding van dit thema voor de hand.

De ontwikkelingen in ons vakgebied volgen zich in razend tempo op. Het is steeds beter mogelijk om iedereen en alles met elkaar te verbinden, te laten communiceren en informatie uit te wisselen. De wereld wordt daarmee kleiner. Hoe kunnen we deze ontwikkelingen constructief en positief benutten? De technische vooruitgang biedt ons in ieder geval de mogelijkheid elkaars kennis, kunde en ervaringen beter te benutten, waardoor we elkaar beter begrijpen, beter kunnen samenwerken, beter kunnen communiceren en verder kunnen ontwikkelen. Om in de kerstgedachte te blijven: Zo bouwen we samen aan een wereld die beter en mooier kan worden.

Dit is precies waar wij als vereniging voor willen staan. Aan de hand van onze strategie, waarin we mens- en ICT-gerichte thema's aan elkaar liëren, geven we vorm aan ons verenigingsprogramma, aan onze TGG-service en -diensten en aan onze rol als branchevertegenwoordiger namens de zakelijke gebruikers in het speelveld van de ontwikkelingen binnen de maatschappij, de economie, de markt en de afnemers. We zijn er trots op dat we in dit verband effectief bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe inzichten en beleid, waarvan de nieuwe nota's Frequentiebeleid en strategienota Mobiele Communicatie slechts enkele voorbeelden zijn. We danken je dat je deze reis gezamenlijk met ons wilt maken en danken je voor je loyaliteit en betrokkenheid. Onze vereniging is namelijk zo sterk als het collectief van onze leden.

Bij ons zijn de voorbereidingen voor 2017 al in volle gang. Wij hopen je spoedig te zien en te spreken. Wellicht op de nieuwjaarsreceptie op 17 januari. We wensen je, met je dierbaren hele goede kerstdagen en een voorspoedig 2017 toe en we staan ook in 2017 voor je klaar.

Namens BTG en TGG,

Jan van Alphen,
Voorzitter bestuur BTG

Jan Smeding,
Interim bestuurder/directeur TGG

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.