BTG-leden steunen met samenwerking ziekenhuis in Tanzania

Eén van de doelen van BTG is het verbinden van organisaties. Als BTG-leden vervolgens gaan samenwerken, mogen we daar wel een beetje trots op zijn. Helemaal als zo'n samenwerking dan ook nog maatschappelijke waarde krijgt. De BTG-leden Rabobank en Aliter Networks zorgen er met hun samenwerking voor dat een ziekenhuis in Tanzania een mooi bedrag gedoneerd krijgt.

Netwerkapparatuur

In het laatste nummer van BTG in Business hebben we verteld over Aliter Networks. Het bedrijf biedt vanuit Almere refurbished netwerkapparatuur aan zakelijke afnemers over de hele wereld. Ook BTG-partner Rabobank heeft nu afgeschreven netwerkapparatuur een tweede leven gegund via Aliter Networks.

BTG-leden steunen stichting sengerema

Stichting Sengerema

De tegenwaarde hiervan wordt door Aliter Networks gedoneerd aan Stichting Sengerema. Dit goede doel dat een ziekenhuis in Tanzania financiert is door Rabobank gekozen. De samenwerking zorgt dus voor dubbele winst: winst voor het milieu door het hergebruik van de apparatuur en winst voor de mensen in Tanzania die in dit ziekenhuis zorg ontvangen die ze anders niet zouden krijgen.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.