Innovatie Tour licht hoogtepunten op het MWC uit

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent ook dat het Mobile World Congress in Barcelona eraan komt. Op de beurs worden van 27 februari tot en met 2 maart de nieuwste trends op het gebied van mobiele telecommunicatie gepresenteerd. Zo’n beetje alle belangrijke merken en providers zijn op het MWC aanwezig en daardoor kan het aanbod overweldigend zijn. De grote vraag is dan ook: waar ga je overal heen?

mobile-world-congress-2017

Innovatie Tour

Daarom biedt Enterprise Summit de Innovatie Tour aan. Om je bezoek aan het MWC in Barcelona zo succesvol mogelijk te maken, komen tijdens deze tour de nieuwste innovaties, de hoogtepunten en de interessantste bedrijven op de beursvloer aan bod. Het doel is kennisdeling, inspiratie opdoen en nieuwe contacten leggen. De Innovatie Tour vindt plaats op maandag 27 februari, dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart 2017.

Deelname en inschrijving

Hebben we je interesse gewekt? Aanvullende informatie over deelname en inschrijving vind je op Enterprise Summit. Als alternatief kun je ook direct contact opnemen met Jean-Paul Mau-Asam (jean-paul@enterprisesummit.nl, 06 41 37 63 35).

BTG op de beurs

Overigens zijn ook wij van BTG direct ter plekke met het Holland paviljoen en de Holland Lounge. In het Holland Paviljoen spelen ‘safety & security’, cloud en telecom een belangrijke rol. In de Holland Lounge kunnen bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten (starters international business) netwerken en kennis uitwisselen.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.