Nieuwe partner BTG: ORTEC for Communications

BTG is verheugd dat zich weer een nieuwe partner heeft aangesloten bij onze branchevereniging: ORTEC for Communications, specialist in het multichannel organiseren van interne communicatie.

ortec for communicationInterne communicatie

ORTEC for Communications is al jaren een “go-to” kennisauthoriteit op het gebied van interne communicatie. ORTEC optimaliseert met slimme software (SAAS) interne communicatie bij grote corporate organisaties. Door nieuws en informatie gepersonaliseerd en multichannel te verspreiden kunnen medewerkers beter worden bereikt. Een uitgebreid dashboard met realtime statistieken zorgt ervoor dat organisaties meetbaar kunnen werken aan hun communicatiedoelstellingen. Meer informatie lees je op de website van ORTEC of in het knowledge center.

BTG partnership

BTG is verheugd weer een partner aan de vereniging te mogen binden. De sterke kracht van de vereniging is dat deze gebruikers, leveranciers en de overheid met elkaar verbindt. Bekijk onze partnership-pagina voor meer informatie over het BTG partnership.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.