BTG Nieuwjaarsbijeenkomst “B.Ready for a new year”

Graag nodigen wij je uit voor de BTG nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari a.s. In samenwerking met Microsoft, PWC, IBM en Enterprise Summit trappen we het nieuwe jaar af in start-up centrum B. Amsterdam. Dit voormalige IBM-pand ademt innovatie, ondernemerschap en creativiteit. Niet voor niets is dit de thuisbasis van het platform StartupDelta, dat onder voorzitterschap staat van z.k.h. Prins Constantijn.

170112 Nieuw plaatje met juiste tijden

Innovatie en start-ups

De nieuwjaarsreceptie staat in het teken van innovatie en start-ups:

 • BTG-voorzitter Jan van Alphen presenteert de BTG-thema’s voor 2017;
 • Brian Hewittt, Startup Program Manager bij Microsoft, blikt terug op de Web Summit in Lissabon van afgelopen november en de geplande reis voor 2017;
 • PwC presenteert trends en ontwikkelingen;
 • Michel Splint, Manager Developer Ecosystem & Start-ups IBM, blikt terug op zijn recente trip naar de CES (olv Minister Kamp).

De middag wordt gemodereerd en gefaciliteerd door Danny Frietman, ondernemer en mede oprichter van Enterprise Summit. We starten om 15:00 uur en eindigen rond 18:00 uur met een toast op het nieuwe jaar.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.