Foto-impressie BTG Nieuwjaarsbijeenkomst

Met een toost met Z.K.H. Prins Constantijn, lezingen van Jan van Alphen, Microsoft, PwC en IBM en goed gevulde zaal in B.Amsterdam, mag de BTG Nieuwjaarsbijeenkomst wat ons betreft een succesvolle aftrap van 2017 genoemd worden. Behalve het verslag van het event hebben we ook een uitgebreide fotopagina, die we je niet willen onthouden.

BTG Nieuwjaarsbijeenkomst

Hopelijk tot ziens bij het volgende event!

 

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.