Tele2 neemt afscheid van jaarcontracten: abo’s maandelijks opzegbaar

Het was al jaren standaard bij telefooncontracten: je tekende voor één of twee jaar. Tele2 stapt daar nu van af: de contracten zijn vanaf vandaag maandelijks stop te zetten. Dit geldt zowel voor consumenten als zakelijke gebruikers. Ook inhoudelijk bieden de nieuwe contracten meer vrijheid.

tele2

Vrijheid in abonnementen

Tele2 wil met zijn nieuwe abonnementen de consumenten en organisaties “ultieme vrijheid” bieden. Niet alleen kunnen ze hun abonnementen per maand opzeggen, er is ook meer keuzevrijheid. Zo kunnen klanten verschillende spraak- en databundels kiezen en mixen. Daarnaast zijn er zogenaamde company bundels: alle medewerkers kunnen hun data met elkaar delen in een datapool.

Meer data op LTE-advanced 4G-netwerk

Alle gebruikers maken voortaan gebruik van het LTE-advanced 4G-netwerk van Tele2. Omdat het dataverbruik maar blijft toenemen, zijn de middelste twee bundels onder dezelfde prijs verhoogd van 4 en 8 GB naar 5 en 10 GB.

VoLTE voor iPhone

Ook goed nieuws is er voor iPhone-gebruikers: zij kunnen nu ook gebruikmaken van VoLTE. Dit betekent dat ze data- en spraakdiensten via het 4G-netwerk kunnen laten lopen. Bovendien kunnen klanten met een iPhone SE, 6, 6s of 7 en iOS 10.2 geïnstalleerd voortaan profiteren van HD geluidskwaliteit.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.