BTG reageert op concept Nota Mobiele Communicatie 2017 van EZ

Het ministerie van Economische Zaken heeft op 27 januari de concept Nota Mobiele Communicatie 2017 gepubliceerd. BTG heeft inmiddels een reactie geformuleerd op het document.

zendmast frequentiebeleid nota mobiele communicatie

Nota Mobiele Communicatie 2017

Centraal in de Nota Mobiele Communicatie 2016 staat het beleid van de komende jaren betreffende de verdeling van de beschikbaar komende frequenties voor mobiele communicatie. De Nota Mobiele Communicatie 2017 heeft effecten op ‘de verdeling van schaarse frequentieruimte, de marktkansen voor alle mogelijke (soorten) marktpartijen en de mogelijkheden voor nieuwe en bedrijfsspecifieke toepassingen.’ De nota is voor iedereen in te zien.

Reactie BTG

Het ministerie van Economische Zaken heeft diverse belanghebbenden gevraagd om een reactie te leveren op het gepubliceerde concept. BTG en haar expertgroep Kritische Mobiele Breedband Gebruikers (KMBG) hebben gebruikgemaakt van deze consultatiegelegenheid, en hebben op vrijdag 10 maart een uitgebreide reactie aangeleverd. Deze is uiteraard op onze website te lezen (pdf-document).

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.