Enquête over toekomst van openbare registratie antenne-installaties

Het Antenneregister geeft een actueel overzicht van antenne-installaties in Nederland. Het register bestaat sinds 2004. Het ministerie van Economische Zaken heeft KWINK groep gevraagd onderzoek te doen naar de toekomst van de openbare registratie van antenne-installaties. Opdrachtgever en KWINK groep willen graag geïnteresseerden de mogelijkheid geven om inbreng te leveren voor het onderzoek.

Door middel van deze enquête wil KWINK groep geïnteresseerden de mogelijk geven om inbreng te leveren voor het onderzoek. In de enquête worden vragen gesteld over het gebruik van het Antenneregister, het belang van een openbare registratie van antenne-installaties en wordt gevraagd naar uw mening over de toekomst van de openbare registratie van antenne-installaties.

Neem deel aan de enquête

Uw inbreng wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan dit onderzoek. Vragen hierover kunt u stellen via onderzoek@kwinkgroep.nl.

In het onderzoek kijkt KWINK groep naar de ontwikkelingen op technologisch en maatschappelijk vlak en inventariseert het de inzichten van stakeholders over de toekomst van de registratie van antenne-installaties. Hiervoor worden gesprekken gevoerd met stakeholders en wordt een openbare consultatie uitgezet. Ook kijkt men in detail naar de functionaliteiten waar toekomstige registratie aan zou moeten voldoen. Meer uitleg over dit onderzoek staat op de website van KWINK groep.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.