Fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!

Beste BTG-leden, TGG-deelnemers, partners en relaties,

De feestdagen zijn traditioneel een tijd om terug en vooruit te kijken. Voor BTG ligt de blik vooral op de toekomst. In 2018 beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van onze vereniging, met een nieuwe voorzitter en vernieuwd bestuur. Het zal de vereniging verder verbinden, geheel aansluitend bij het jaarthema: Digital Connectivity.

Nieuwe voorzitter

Eric Reij heeft in december de voorzittershamer overgenomen van Jan van Alphen. Hij zal met name doorbouwen op het stevige fundament dat er inmiddels ligt. “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de vernieuwing van de vereniging, waardoor de toegevoegde waarde relevant en actueel blijft. Daarnaast werken we aan onze ambitie om een kennisinstituut te worden voor ICT/Telecommunicatie professionals. In samenwerking met onze leden en de markt focussen we op de benodigde ICT-vernieuwing om de huidige marktimperfecties te beslechten. Tot slot werken we ook aan de realisatie van benodigde standaarden en normeringen op terreinen waarin deze nog onvoldoende zijn vormgegeven, bijvoorbeeld op het gebied van Indoor coverage, Aanbestedingen, Mission Critical en IoT.”

Digital Connectivity

Het jaarthema van 2018 luidt Digital Connectivity: een thema dat direct relevant is voor alle leden. Nederland is razendsnel aan het digitaliseren, maar die digitale transformatie kan niet zonder connectiviteit. Tevens biedt deze digitaliserings-slag vele kansen en uitdagingen die BTG met haar leden wil aangaan. De Nota Digitale Connectiviteit die door het Ministerie van EZK wordt voorbereid, speelt hierbij een belangrijke rol.

Programma

In 2018 willen we de leden direct betrekken bij de samenstelling van ons verenigingsprogramma, om participatie te bevorderen en de thema’s nóg beter op de behoeften af te stemmen. De voorbereidingen voor 2018 zijn uiteraard al in volle gang. De aftrap vindt traditioneel plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst, op 16 januari in Den Haag. Hopelijk zien we je dan.

Voor nu wensen we je, met je dierbaren, prachtige kerstdagen en een zeer voorspoedig 2018 toe.

Namens BTG Bestuur, Directie en Team,

Eric Reij, Voorzitter

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.