53 Nederlandse startups op CES in Las Vegas

Prins Constantijn van Oranje, ambassadeur van StartupDelta Nederland, is met 53 Nederlandse startups naar de Consumer Electronics Show in Las Vegas afgereisd. Tijdens de techbeurs CES, die tot 12 januari duurt, is een Nederlands paviljoen met startups uit ons land opgetuigd.

Prins Constantijn van Oranje opende het Holland Paviljoen. Hij is namens belangenorganisatie StartupDelta Nederland op de CES 2018 aanwezig om de Nederlandse startups te helpen zich internationaal te presenteren. Hier is te zien welke Nederlandse tech-startups deelnemen. Vorig jaar was Nederland voor het eerst met een eigen paviljoen en 30 bedrijven aanwezig op de CES Las Vegas.

BTG: Green meets Grey

Branchevereniging BTG, dat nauw contact onderhoudt met StartupDelta, juicht dit initiatief voor Nederlandse startups op de CES met veel enthousiasme toe. Petra Claessen, Managing Director & New Business BTG, vertelt hierover: “Dit jaar gaan we als BTG nadrukkelijk de samenwerking aan met startups. Dit onder de noemer ‘green meets grey’. Dit pakken wij op vanuit onze corporate social responsibility omdat wij jonge bedrijven graag een steun in de rug geven. Daarnaast zien wij een duidelijke win-win situatie: voor zowel de bedrijven die bij BTG zijn aangesloten als startups biedt dit mooie kansen. Zo kunnen startups en meer gevestigde bedrijven kennis en ervaring uitwisselingen binnen de BTG Expertgroep Startups.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.