Met BTG naar het Mobile World Congress Barcelona

Mobile World Congress 2018, het grootste mobile tech event ter wereld, wordt dit jaar van 26 februari tot en met 1 maart gehouden in Barcelona. BTG heeft samen met partner Enterprise Summit een unieke aanbieding voor de leden om het congres te bezoeken.

Meer dan 100.000 bezoekers komen jaarlijks naar het Mobile World Congress om de laatste trends in mobiele technologie, Internet of Things, Smart Home, Blockchain, Security, Virtual Reality en Artificial Intelligence te aanschouwen. Het Mobile World Congress brengt industry leaders, visionaries en innovators samen en herbergt 2.300 exposanten uit verschillende industrieën.

Holland Paviljoen

Er is ook dit jaar weer een Holland Paviljoen op het MWC waar BTG samen met partijen als The Hague Security Delta, ABN AMRO, PortingXS en Broadforward partner van is. Op het paviljoen worden Startup pitches gehouden en zeven Innovatie Tours onder leiding van trendwatcher Vincent Everts. Op de openingsavond zullen meer dan 350 Nederlanders aanwezig zijn.

Speciaal BTG Delegates Package voor MWC

Voor haar leden heeft BTG een uniek aanbod om samen naar het Mobile World Congress te gaan. Dit speciale ‘BTG Delegates Pakket’ bestaat uit het toegangsbewijs voor Mobile World (à €799,-), een Ticket voor de ‘Dutch Mobile Community Night’-borrel op maandagavond (à €50,-) en exclusieve toegang tot de Innovatie Tour onder leiding van Vincent Everts. Dit totale pakket wordt in een speciale BTG-deal aangeboden voor €799,-.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Arianne Rutgers

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.