BTG organiseert event over Circulaire ICT

Hoe kunnen we voor onze planeet het verschil maken met ICT zonder business-afwegingen als kwaliteit, profit, concurrentiekracht en momentum uit het oog te verliezen? Dat is wat centraal staat tijdens de BTG Themabijeenkomst Circulaire ICT.

Dit belangrijke thema wordt door BTG opgepakt in samenwerking met partner Aliter Networks. De BTG Themabijeenkomst Circulaire ICT start 31 januari om 14.30 uur in Circl.nl, het circulair paviljoen aan de Zuidas in Amsterdam. KPN, Forza Refurbished, Thaki en Aliter Networks zullen tijdens de bijeenkomst hun inzichten en ervaringen delen. Na afloop is er een netwerkborrel in de rooftopbar van Circl om na te praten en elkaar te ontmoeten. Het volledige programma leest u hier.

Grote rol voor BTG

“BTG heeft vanuit Corporate Social Responsibility een verantwoordelijkheid om een belangrijk thema als Circulaire ICT op de agenda te zetten”, zegt Petra Claessen, Managing Director & New Business BTG. “We moeten zuinig zijn op onze planeet en de ICT- en Telecom-industrie kan daar een belangrijke rol in spelen. Aangezien BTG in Nederland de partij is die als vereniging zowel grootzakelijke afnemers als aanbieders van ICT bij elkaar brengt, spreekt het voor zich dat wij dit thema omarmen. Wij hopen daarom op een goede opkomst voor deze BTG Themabijeenkomst, zodat zoveel mogelijk BTG-leden aansluiten om in co-creatie en gezamenlijkheid de handschoen op te pakken om de maatschappij en onze planeet beter te behandelen.”

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.