Zakelijk WhatsApp geïntroduceerd in vijf landen

Amerika, Engeland, Indonesië, Italië en Mexico zijn de eerste landen waar de zakelijke variant van WhatsApp is geïntroduceerd. In deze landen kunnen bedrijven een zakelijk account aanmaken bij de chat-dienst en via deze weg met hun klanten communiceren. De Benelux volgt binnenkort.

Telecompaper meldt dat WhatsApp Business ergens in de komende weken ook uitgerold wordt in de Benelux. De dienst laat bedrijven automatische begroetingen instellen. Ook kunnen eigenaren van zakelijke accounts statistieken over hun berichten zien en een profielpagina met onder meer de openingstijden opzetten. Uiteindelijk moeten bedrijven gaan betalen voor de dienst.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.