Partnership OneMeeting en BTG: alle bijeenkomsten, één app

OneMeeting is een formule van Regardz en biedt een rijk aanbod aan locaties voor alle soorten bijeenkomsten. BTG is zeer verheugd met de samenwerking met Regardz Business Center en krijgt hiermee volledige ondersteuning op het gebied van bijeenkomsten.

Onder de naam OneMeeting bieden zij een totaaloplossing voor bijeenkomsten, geregeld door één partner. Om altijd een geschikte locatie te kunnen bieden, beschikt OneMeeting over een ruim aanbod aan kwalitatieve trainings-, opleidings-, vergader- en congreslocaties. Meer weten hierover? Bekijk de video hieronder of ga naar www.onemeeting.com

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.