TGG en BTC (partner BTG) breiden samenwerking uit

In 2001 zijn TGG en BTC (partner van BTG)  een samenwerking aangegaan voor het leveren van mobiele hardware aan TGG klanten in combinatie met diverse diensten. Nu 17 jaar later ziet de mobiele ondersteuning van medewerkers er heel anders uit.

Het gaat niet meer over een mobiele telefoon voor voice communicatie. De medewerkers van nu en de toekomst kunnen hun werk nog klantgerichter en efficiënter uitvoeren door een complete mobiele werkplek. TGG en BTC gaan hun diensten portfolio verder uitbreiden om TGG klanten hierbij te voorzien van de beste oplossingen, naast de levering van hardware bestaat deze onder andere uit: de automatische uitrol van toestel instellingen, helpdesk, CMDB management gekoppeld aan gebruiksfacturen, Device management, lifecycle management etcetera.

Dinsdag 13 maart ondertekende Henny van Hamersveld, van TGG, met Ronald Horn en Dick Houtsma van BTC de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst voor hardware en dienstverlening.

De komende maanden zullen wij u verder gedetailleerd informeren over deze diensten.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.