Inschrijving BTG Awards 2018 geopend!

De uitreiking van de BTG Awards komt eraan. Deze vindt plaats tijdens het BTG Business Event op 13 juni in Huis ter Duin te Noordwijk. Je kunt nu mensen nomineren in de categorie ICT/Telecom Manager van het jaar, BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Gebruikers” en BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Leverancier”.

Het is inmiddels een traditie dat tijdens het jaarlijkse BTG Business Event er awards worden uitgereikt. Doordat de doelgroep bij iedere awards anders is, heeft BTG een drietal profielen gemaakt. De verkiezing krijgt steeds meer aanzien en publiciteit, zowel in de ICT/telecombranche als daarbuiten. Bekijk de profielen hier:

Profiel: ICT/Telecom Manager van het jaar

Profiel: BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Gebruikers”

Profiel: BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2018 Categorie: “Leverancier”.

Een vakkundige jury zal zich op 13 juni buigen over de genomineerden en besluiten wie er met een award vandoor gaat.  Wie denkt u dat een BTG Award verdient? Nomineer nu een kandidaat en wellicht kunt u diegene op 13 juni feliciteren.

Vermeld hier wie je in welke categorie wil nomineren!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.