TGG en T-Mobile tekenen overeenkomst

Op Landgoed Klein Heidestein, waar TGG in Driebergen haar kantoor houdt, hebben Henny van Hamersveld – Directeur TGG en Martijn Teekens – Directeur Sales B2B  bij T-Mobile Nederland in het bijzijn van beide teams een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Deze samenwerking betekent dat de leden van BTG en deelnemers van TGG op uitermate ontzorgde wijze Unlimited gebruik kunnen gaan maken van het T-Mobile communicatie portfolio en expertise.

Martijn Teekens: “ In navolging van ons recent versterkte partnership met Petra Claessen, Managing Director BTG is het een logische vervolgstap dat we de dienstverlening van T-Mobile ook binnen TGG beschikbaar stellen. Wij zien in deze drieluik een uitstekende kans om samen met TGG en BTG zakelijk Nederland te ontzorgen op ICT vlak en daarnaast te inspireren in hun communicatie en ICT wensen en ambities richting de toekomst.”

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.